יום ראשון, 27 בנובמבר 2016

שיקולים בבחירת מכונת קפה

השיקולים בבחירת מכונת קפה


בתים רבים חושקים להניח על השיש מכונת קפה או יותר נכון מכונת אספרסו, מלבד שיקולי עלות מול תועלת הקיימים כמובן ישנם שיקולים רבים אחרים שמשפיעים על הצרכנים בהחלטת רכישה זו.
אפשר לקרוא לזה " הקרב על השיש........" המשטח הידוע בשמו שיש הינו אזור רגיש מאד מהצד הנשי , אזור זה נחשב ללא עוררין לאזור כניסה למורשים בלבד...
וכשמגיעים לענין חניה על האזור הנל צריך ממש " תו נכה..." קשה לנשים לקבל שמשהוא יעמוד על המשטח הנחשק הזה ללא אישור ברור בכתב מצידה ולכן הרכישה מתחילה ומסתיימת בהסכמה מצידה,
אז השיקול הראשון הינו – הסכמת האישה למכונת אספרסו.
שיקול שני הינו גודל המכונה , מאחר ובמרבית הבתים השיש נגמר בערך בין התמי 4 לכיור כשבאמצע יש טוסטר וסודהסטרים חייבם להתחשב במידות המכונה,
אם כך שיקול שני הינו מידות המכונה.
שיקול שלישי הינו העיצוב.... לא נירוסטה משאיר כתמים לא שחור עין הרע , לא לבן זה משעמם לא אדום כי המטבח חום וככה זה נמשך ונסגר רבות בגוון נייטרלי של אפור כלשהוא ,אם כן שיקול שלישי הינו עיצוב.
שיקול רביעי הינו מהירות ההכנה, למי יש זמן בבוקר ??? כולנו ממהרים למשכנתא והבוקר מלא הפתעות עם דברים שהיו אמורים לעבוד לפחות ככה היה כשהתעוררנו ואז בבוקר הכל נלחץ לכיוון המטרה הנחשקת שהיא – כוס קפה.
ולכן השיקול הרביעי והחשוב לשלום בית ... הינו מהירות הכנת הקפה.
השיקול השישי הקיים כמעט בכל בית הינו עלות הכנת הקפה ליום חודש שנה כולל תחזוקה ותיקונים עתידיים, קפה טוב בבית לא אמור לעלות הרבה יותר מקפה גרוע אינסטנס כלשהוא כנהוג בעבר ולכן עלות הקפה צריכה להיות תואמת לתקציב הבית
ללא פשרות באיכות ובתוצאה הסופית ולכן השיקול השישי הינו עלות כוס קפה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה